Fuarda 250 firma stant açtı

4. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, koronavirüs pandemisi sebebiyle bu yıl online ortamda gerçekleştirildi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ve Trakya Kalkınma Ajansı işbirliği ile düzenlenen fuard

Çerkezköy 12.10.2020 08:00:00 0
Fuarda 250 firma stant açtı

Trakya'nın ilk ve tek endüstriyel fuarı olan Çerkezköy Endüstriyel Fuarı (ÇEF), bu yıl online ortamda düzenlendi. 6-7-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenen fuara katılan firmalar çok sayıda iş birliğine imza attı.

 

ŞENTOP’TA KATILMIŞTI

 

Fuarın açılışına TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop da makam odasından katılmıştı. Online açılışa, ayrıca; Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva da katıldı. TBMM Başkanı Prof. Dr. Şentop, “Online gerçekleştirilen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı için Ticaret ve Sanayi Odamızın başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin gösterdikleri gayretin başından beri yakın tanığıyım. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın açılışı vesilesiyle huzurunuzda bulunmaktan son derece bahtiyarım.” demişti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da, Çerkezköy’ün online fuarda en güzel ürünleri, üretimleri ortaya koyarak, kendinden söz ettirmeyi sürdürdüğünü belirtmişti.

 

 

BÜYÜK BİR FIRSAT OLDU

 

Fuara; demir-çelik, makine, elektrik-elektronik, mekanik, inşaat ve yapı malzemeleri, teknoloji ve yazılım, sağlık, tekstil ve konfeksiyon, otomotiv, kimya, plastik ve gıda sektörlerden çok sayıda firma katılırken, firmalar sektördeki yenilik ve gelişmeleri takip etme, iş alanındaki farklı firmalarla görüşme, olası iş fırsatları için yeni kişilerle tanışma ve iş ağını genişletme fırsatı buldu. Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, fuara beklenenin üzerinde bir katılım gerçekleştiğini kaydederek emeği geçenlere teşekkür etti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva da, online fuarın, pandemi sebebiyle ertelenen iş birliklerini tekrar hayata geçirdiğini kaydetti. Katılımcı firmalar da, online fuar organizasyonundan duydukları memnuniyeti dile getirirken, farklı iş birlikleri fırsatlarını keşfetme imkanı bulduklarını ifade ettiler.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10