Vatandaşlara seccade dağıtımı yapıldı 

Artan Koronavirüs vaka sayıları nedeni ile hastalığın salgının riskini azaltmak için Çerkezköy Belediyesi tarafından Cuma namazı öncesi Kızılpınar Atatürk Mahallesi  Merkez Camii'nde vatanda

Çerkezköy 16.10.2020 14:51:00 0
Vatandaşlara seccade dağıtımı yapıldı 

Kızılpınar Atatürk Mahalesinde bulunan Merkez Camii’nde Cuma namazını kılmak için gelen vatandaşlara Çerkezköy Belediyesi görevlilerince seccade dağıtımı yapıldı. Çerkezköy Belediyesi tarafından dağıtılan seccadeler üzerinde Cuma Namazını kılan vatandaşlar, seccade dağıtımı dolayısı ile Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

 


150 ADET SECCADE DAĞITILDI


Pandemi dolayısı ile camilerde Cuma Namazlarının sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak kılındığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,"  Ayrıca namaz kılmaya gelen vatandaşlarımızın seccadelerini yanlarında getirmeleri gerekiyor. Bugün Kızılpınar Atatürk Mahallemizde bulunan Merkez Camiimize gelen vatandaşlarımıza Çerkezköy Belediyesi olarak namaz öncesi 150 adet seccade hediye ettik. Önümüzdeki haftalarda diğer mahallelerimizde de seccade dağıtımı gerçekleştireceğiz” dedi. Pandemi ile mücadelenin aralıksız bir şekilde sürdüğünü kaydeden Akay, vatandaşlardan sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları ile alınan önlemlere titizlikle uymalarını istedi.


Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10