Sıcak çorba yeniden akmaya başladı 

Çerkezköy Belediyesi'nin İkram Çeşmesi, pandemi şartları dikkate alınarak, ilçe halkına çorba ikramı yapmaya yeniden başladı. Belediyenin 2015 yılında faaliyete geçirdiği çeşme, Gazi Mustafa Ke

Çerkezköy 16.10.2020 15:10:00 0
Sıcak çorba yeniden akmaya başladı 

Çerkezköy’de sabah saatlerinde işe giden veya işten gelen işçiler ile okula giden öğrenciler için çorba ikramı yapılan çeşme, ilçe halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaz tatilinin ardından işe giden veya işten gelen işçilerimiz ile okula giden öğrencilerimiz, sabah çorbalarını yeniden ikram çeşmemizden içmeye başladılar. Sabah erken saatlerde uyanarak; okuluna, işine koşturan öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız için sıcak bir çorbanın öneminin büyük olduğunu biliyoruz. Bu nedenle 2015 yılında hizmete soktuğumuz ikram çeşmemizin gerekli bakım ve temizliğini yaparak, pandemi şartlarını da dikkate alarak yeniden halkımızın hizmetine sunduk” ifadelerini kaydetti. 

 

HAFTA İÇİ SICAK ÇORBA İKRAMI 

 

İkram Çeşmesi'nde sabah saat 06.00’da çorba akmaya başladığını belirten Akay, "Vatandaşlarımız çeşmedeki çorba bitene kadar sıcacık çorbalarını içebilecekler. Üç vanası olan bu çorba çeşmesinden vatandaşlarımız saat 09.00'a kadar ücretsiz olarak yararlanabilecek” dedi. Belediye Başkanı Akay, her gün çorbanın bitmesi ile birlikte temizliği yapılan çeşmenin hijyeni için gerekli özenin gösterildiğini de vurguladı. 


Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10