Kafes Midye ve Kokoreç'e Serdar Ortaç'lı açılış

İşletmeciliğini Yunus Erçin, Kemal Yaraşır ve Bahadır Atasever'in yaptığı Kafes Midye ve Kokoreç, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi No:94/B'de görkemli bir açılış ile hizm

Çerkezköy 17.10.2020 19:13:00 0
Kafes Midye ve Kokoreç



Bugün saat 17.30’da gerçekleştirilen açılışa; AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, STK temsilcileri, iş insanları, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 
HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDULAR


Programda bir konuşma yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, işletmenin Çerkezköy’e ve bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Açılışa özel davetli olarak katılan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, açılış öncesi yaptığı konuşmada, Çerkezköy’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Açılışa katılan herkese teşekkür eden Serdar Ortaç, "Yunus ve Bahadır arkadaşlarımızın açılışına katılarak, heyecanlarını paylaşmak istedim. Çerkezköy’e gelirken bütün yolları tek tek izledim. Harika gelişmeler var. İnşallah daha iyisi olacak” dedi. 


HAYRANLARIYLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ 


Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından işletmeyi gezen ünlü isim, kendisini yağmur altında bekleyen hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi. İşletme sahipleri Yunus Erçin, Kemal Yaraşır ve Bahadır Atasever, “Lezzetin Yeni Durağı” sloganı ile vatandaşların damak tadına hitap edeceklerini kaydetti. 


Haber/Faik Onur KAYA
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10