Çerkezköy'de muhtarlar günü kutlandı 

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy'de de 19 Ekim muhtarlar günü pandemi kurallarına göre törenle kutlandı. Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve muhtarlar t

Çerkezköy 19.10.2020 17:32:00 0
Çerkezköy

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, Nedim Yılancı ve Esengül Güven, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve mahalle muhtarları, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile STK temsilcileri katıldı.

 


ÇELENK SUNDULAR 


 Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve muhtarlar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile sona erdi. Törenin ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün “ Yerel yönetimin en önemli unsuru olan muhtarlar, vatandaşlarımızın düğünlerinde sevinçlerini, cenazelerinde üzüntülerini paylaştığı, iyi ve kötü zamanlarda başvurduğu ilk merciidir. Vatandaşlarımızın en yakınında olan bizler, yaptığımız vazifenin de kutsal olduğuna inanıyoruz. Bizlere iletilen problemlerin ilgili kurumlara iletilmesi için de tüm kurumlarımızla diyalog halindeyiz. Çalışmalarımızda her zaman bizlere destek olan, değerli ilçe kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve bizleri yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 


Haber/Faik Onur KAYA
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10