Albayrak: Tüm muhtarlarımızın katıldığı çalıştay yapacağız

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Süleymanpaşa'da görev yapan mahalle muhtarları ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemekte konuşan Albayrak

Tekirdağ 19.10.2020 17:39:00 0
Albayrak: Tüm muhtarlarımızın katıldığı çalıştay yapacağız

Çalıkuşu Tarihi Beşevler Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe; Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Köseilyas Mahallesi Muhtarı Mahir Sadık ile Süleymanpaşa’da görev yapan mahalle muhtarları katıldı.


 “TÜM SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”


Büyükşehir Belediye Başkan Kadir Albayrak, koronavirüs salgın sürecinin tüm dünyada olduğu gibi yerelde de olumsuz etkileri olduğuna değinerek, "Mart ayından bu yana, yaklaşık 8 aydır salgına karşı mücadele yürütüyoruz. Salgın, hayatımızın her alanını olumsuz etkiledi. En verimli, en hızlı hizmet dönemimizde salgına karşı mücadele yürüttük. Salgına karşı el birliğiyle yürüttüğümüz çalışmaların sonucunda mavi gözlü kentimiz diğer illere oranla daha iyi bir durumda. Son zamanlarda il genelinde muhtarlarımızla 5'erli gruplar halinde görüşmeler, toplantılar gerçekleştiriyoruz. Muhtarlarımızla birlikte mahallelerimizin ihtiyaçlarını doğru bir şekilde tespit etme gayreti içerisindeyiz. Bu sürecin sonunda tüm muhtarlarımızın katılacağı bir çalıştay gerçekleştireceğiz. Halkımızın talep ve ihtiyaçlarını karşılayacağız. Tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, bu özel gününüzde sizlerle birlikte olmak istedim. Bu duygu ve düşüncelerle demokrasimizde önemli bir yer tutan siz değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

 

 

Haber / Elif Zennure ŞİMŞEK 


0282 726 91 91
0282 747 65 10