LÖSEV Çerkezköy'deki sofralara mutluluk dağıttı 

1998 yılından beri lösemili çocuklar başta olmak üzere kanser hastası yetişkin ve çocuklara destek sağlayan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Çerkezköy'deki aileler için

Çerkezköy 22.10.2020 16:30:00 0
LÖSEV Çerkezköy

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), kanser hastaları ve ailelerine et yardımı gerçekleştirdi.


KIRMIZI ET PAKETLERİNİ TESLİM ETTİLER 


Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), ‘Kayıtlı Hastalar İyileşsin diye' çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), kendilerine kayıtlı lösemi hastalarından belirledikleri Çerkezköy’den ihtiyaç sahibi ailelere et ürünlerinden oluşan paket yardımında bulundu.
Çerkezköy’deki lösemili hastaları ve aileleri, bugün sabah saatlerinde Çerkezköy Kent Konseyi binası önünde, LÖSEV Sosyal Hizmetler Uzmanı Merve Çetinkaya ve Aktif İletişim Uzmanı Sevde Ulu’dan kırmızı et paketlerini teslim aldı. 


HEDEFİMİZ HASTALARIMIZA KIRMIZ ET ULAŞTIRABİLMEKTİR 


LÖSEV’in 22 yıldır onkoloji ve hemotoloji hastalarına maddi manevi yardımlar ileten bir vakıf olduğunu ifade eden LÖSEV Sosyal Hizmetler Uzmanı Merve Çetinkaya “Uzun zamandır sadece çocuk hastalara değil yetişkin hastalarımıza da yardımlarımızı iletiyoruz. Biz İstanbul ofisi olarak Marmara bölgesinde Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Sakarya ve Kocaeli’yle de ilgileniyoruz. Hedefimiz yeni tanı almış hastalara taze kırmızı et ulaştırabilmektir.  Çünkü taze kırmızı et protein açısından çok zengin olduğu için tedavi sürecinde de çok önemli bir yere sahip. Bizim de amacımız onların bu proteinden faydalanabilmeleri. Bu yüzden de eş zamanlı olarak Türkiye’de birçok ilimizde kırmızı et dağıtımlarımızı gerçekleştiriyoruz” diye konuştu. 


YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEKTİR 


Çetinkaya “ Bu hafta Marmara bölgesinde Sakarya, Kocaeli ve Edirne’de dağıtımlar yaptık. Bugünde Çerkezköy’e geldik. Et dağıtımlarımız ülkemizin tüm bölgelerinde aralıksız devam etmektedir. Kasım ayında da dağıtımlarımız olacaktır.  Her ay biz kırmızı etlerimizi dağıtıp tüm ailelerimizi bu yardımlardan faydalandırmayı hedefliyoruz.LÖSEV kırmızı et dağıtımlarının yanı sıra maddi destek, gıda, temizlik malzemesi, hijyen paketi, kıyafet ve oyuncak gibi yardımlarını sürdürmektedir” dedi. 


Haber/Faik Onur KAYA 
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10