İki bayrak tek millet sevgisi meydanı renklendirdi 

Ermenilerin Karabağ işgaline son vermek üzere, Ermenistan'ın haksız işgali ve alçak saldırılarına cevap vermek üzere Azerbaycan Cumhuriyeti tarafından başlatılan azatlık operasyonları kapsamında T?

Çerkezköy 23.10.2020 17:43:00 0
İki bayrak tek millet sevgisi meydanı renklendirdi 

Cumhuriyetimizin yıl dönümü ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü kutlamaları kapsamında Çerkezköy belediye meydanını süsleyen ay yıldızlı bayrak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portreleri ve Azerbaycan bayrakları dalgalanıyor.  Ermenistan işgali altında bulunan Karabağ’da istiklal mücadelesini sürdüren Azerbaycan bayrağının Çerkezköy meydanında ay yıldızlı bayrak, Atatürk posteri eşliğinde dalgalanması adeta dosta güven verdi. Atatürk portresi ve Türk Bayrağıyla birlikte dalgalanan Azerbaycan Bayrağı vatandaşların da ilgisini çekerken, bir çok vatandaş ise bu anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektirdi. 


DUALARIMIZ ONLARLA 


Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ; “Azerbaycanlı kardeşlerimizin haklı davasında, onların yanında yer almak adına biz de yanlarında olduklarımızı ifade etmek amacıyla belediye meydanımıza Azerbaycan Bayrağını astık. Dualarımız onlarla” dedi.


Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10