Protez saça ilgi artıyor 

Özellikle erkeklerin başlıca sorunları arasında yer alan kellik, son yıllarda yaygınlaşan protez saçlar ile çözüme kavuşuyor. Çerkezköy'de de her geçen gün artan protez saç kullanıcıları, sa

Çerkezköy 24.10.2020 13:39:00 0
Protez saça ilgi artıyor 

Her model ve her renge uygun protez saçlar, son zamanlarda hızla yaygınlaşıyor. Vatandaşların kişisel görünümü ile birlikte özgüveninin de yerine geldiğini ifade eden kuaförler, yeni bir sektör olarak boy göstermeye başlayan saç protezi ve protez bakımının Çerkezköy'de de tercih edildiğini belirtiyorlar. 


100'E YAKIN KİŞİYİ PROTEZ SAÇLA TANIŞTIRDI


Haftada 15'e yakın müşterisinin bakımını yaptığını ifade eden kuaför Nurettin Çerkez, 24 yıldan bu yana Çerkezköy'de kuaförlük hizmeti verdiğini, son bir yıldır da protez saç hizmeti verdiklerini kaydetti. Bugüne kadar 100'e yakın müşterisini protez saçla tanıştırdını ifade eden Çerkez, müşterilerinin genelde 20 ila 40 yaşları arasındaki erkeklerden oluştuğunu söyledi. Dünya genelinde, özellikle de Avrupa’da bir sektör olan protez saç uygulamasının, özellikle kanser tedavisi sırasında kemoterapi alan insanlar için ihtiyaç olduğunu aktaran Nurettin Çerkez, kadın-erkek herkesin protez saç kullanabildiğini vurguladı. 


PERUĞUN PABUCUNU DAMA ATTI 


Protez saç uygulamasıyla birlikte peruğun artık tercih edilmemeye başlandığını ifade eden Nurettin Çerkez, "Bazı müşteriler saçlarını İstanbul’da yaptırsa da bakımı için buraya geliyorlar" diye konuştu. Protez saç bakımını, kuaför dükkanının üst katındaki özel bir alanda yaptığını ileten Nurettin Çerkez, "Protez yaptıranların kendilerini rahat hissetmeleri için ayrı bir bölüm oluşturduk. Ölçümler yapıldıktan sonra birkaç gün içinde kalıplar geliyor ve burada uyguluyoruz. Saçların dokusuna ve rengine göre seçim yapıyoruz. Saçın rengine uyumu yüzde 95 oranında sağlayabiliyoruz" ifadelerini kaydetti. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10