İhtiyaç olan üst geçidi kim yapacak?

Çerkezköy'ün en yoğun nüfusuna sahip Kızılpınar Mahallesi sakinleri ışıklı kavşakta üst geçit yapılmasını istiyor. Vatandaşlar "Burada bir canın araç altında kalıp hayatÄ?

Çerkezköy 25.10.2020 08:20:00 0
İhtiyaç olan üst geçidi kim yapacak?

Kızılpınar Jandarma Karakolu’nun da bulunduğu alanda hem fabrikaya giden işçiler hem de belediye otobüsünü kullanmak zorunda olan vatandaşlar uzun süre yolun karşısına geçmek için çaba sarf ediyor. Zaman zaman ölümcül kazalarla burun buruna geldiklerini belirten mahalle sakinleri,  bunun için Karayolları’nın, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ve Çerkezköy Belediyesi’nin bir araya gelerek burada ihtiyaç haline gelen üst geçidi yapmalarını istiyorlar.


BİR CANIN HAYATINI KAYBETMESİ Mİ GEREKİYOR?


Özellikle Çorlu’ya ve Tekirdağ’a gidip döndüklerinde, bazı araçların Kızılpınar’a girmemesi nedeniyle kavşakta inmek zorunda kaldıklarını ve evlerine ulaşmak için bu kavşaktan geçerken zorluk çektiklerini belirten vatandaşlar “Masa başında oturup plan yapanlar lütfen sahaya gelip bizim gibi vatandaş olup kavşaktan karşıya geçsinler. O zaman bizi anlarlar. Burada bir canın araç altında kalıp hayatını kaybetmesi mi gerekiyor? Bununla ilgili yetkililerimizi göreve çağırıyoruz” dedi. 


Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10