Şehir hastanesinin bağlantı yolları tamamlandı

Yol yapım ve onarım çalışmalarını il genelinde sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa'da yakında açılışı gerçekleştirilecek olan Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin bağl

Süleymanpaşa 28.10.2020 18:15:00 0
Şehir hastanesinin bağlantı yolları tamamlandı

Ekipler, son olarak aşınma tabakası serimini de gerçekleştirdi. Proje alanında ayrıca Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince peyzaj çalışması da yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda toplamda 3 bin 800 metre yol yapıldı.

 

PEYZAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Bu işlemler için bir ekskavatör, bir kanal kazıcı, bir greyder, iki silindir ve bir asfalt serici kullanıldı. Ayrıca günde ortalama 10 kamyonla 126 gün boyunca çalışma yapıldı. 63 bin metreküp hafriyat, 11 bin metreküp alt temel, 3 bin 500 metreküp SSB beton yol, 3 bin ton binder asfalt yapımı tamamlandı. Çalışmalar kapsamında bugüne kadar malzeme bedelleri de dâhil toplam 5.7 milyon lira harcandı.

 

GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILDI

 

Şehir hastanesinin bağlantı yollarının tamamlanması konusunda Fen İşleri Dairesi ekiplerinin özverili bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Süleymanpaşa ilçemizde yapımı devam eden şehir hastanesinin bağlantı yollarının yapımını tamamladık. Vatandaşlarımızın şehir hastanesine güvenli ve rahat bir şekilde ulaşımını sağlayabilmek için gerekli tüm çalışmaları yaptık. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bundan sonra da her alanda geniş bir hizmet yelpazesi ile Tekirdağ için çalışmaya devam edecek. Şehir hastanesi bağlantı yollarımız halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10