Tekirdağspor evinde Kahta02'ye kaybetti

Misli 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Tekirdağspor evinde Kahta02 Spor Kulübü ile karşılaştı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde kalesinde şansız bir gol gören Tekir

30.10.2020 12:20:00 0
Tekirdağspor evinde Kahta02

Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Perşembe günü oynanan karşılaşmayı Alim Kandemir yönetirken, yardımcılıklarını ise Vural Gül, Osman Baruk yaptı. Ev sahibi ekip Tekirdağspor karşılaşmaya Cihan, Bülent, Yusuf, Samet, Hüseyin, Enes, Ramazan, Fatih, Semih, Mehmet, Gökhan ilk onbiri ile başlarken, konuk ekip Kahta 02 Spor Kulübü ise Burak, Ömürcan, Caner, Fahri, İsmail, Salih, Ahmet, Erdi, Mehmet, İbrahim ve Ali Tayfun kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Maça galibiyet parolası ile başlayan Tekirdağspor ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına aldı. Sağ kanattan hızlı hücumlar geliştiren Tekirdağspor ileride Mehmet ve Gökhan ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Konuk ekip Kahta 02 Spor Kulübü ise savunmada hata yapmayarak ileri de Ali Tayfun ile gol aradı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde oyuncu değişiklikleri yaparak oyunda hakimiyeti eline almaya çalışan Tekirdağspor sağlı sollu ataklarla yüklendi. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren konuk ekip arzuladığı gole ise karşılaşmanın 72’inci dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Ali Tayfun düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek konuk ekibi karşılaşmada öne geçirdi. İyi bir oyun ortaya koymasına rağmen mağlup duruma düşen Tekirdağspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Her iki takımında geliştirdiği ataklarda sonuçsuz kalınca karşılaşmada Kahta 02 Spor Kulübünün 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Tekirdağspor bu mağlubiyet ile sekiz puanda kalırken, Kahta 02 Spor Kulübü ise puanını 10 yaptı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10