Tekirdağ'dan İzmir'e destek

İzmir'de meydana gelen depremin ardından arama ve kurtarma çalışmalarına destek vermek üzere kente gönderilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekibi, çalışmalara destek veriyor. İzmir'in Seferihisar ilçesi

Tekirdağ 2.11.2020 08:10:00 0
Tekirdağ

Merkez üssü İzmir'in Seferihisar açıkları olan 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de bölgeye 10 kişilik ekip gönderdi. Kentteki arama, kurtarma ve enkaz çalışmalarına destek vermek üzere giden ekip, çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak İzmir'in yanındayız" dedi.

 

10 İTFAİYE ERİ ÇALIŞMALARA KATILIYOR

 

İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından oluşturulan donanımlı bir ekibin bölgeye gönderildiğini kaydeden Albayrak, şunları söyledi: "Öncelikle başta İzmir olmak üzere depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Can kayıplarımız var. Milletimizin başı sağolsun. Umarım en az can kaybı ve hasar ile atlatırız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak deprem haberini alır almaz ivedilikle harekete geçtik, 3 araç ve 10 itfaiye erinden oluşan bir ekibi; arama, kurtarma ve enkaz kaldırma faaliyetlerine destek vermek üzere deprem bögesine gönderdik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yanındayız."

 

3 ARAÇ GÖNDERİLDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından kente gönderilen tam donanımlı, kaza kırım araç ve ekipmanlarının yer aldığı 2 arazöz, 1 çift kabinli pikap ve 10 itfaiye erinden oluşan ekip, İzmir'de arama kurtarma ve enkaz kaldırma faaliyetlerine destek veriyor.


0282 726 91 91
0282 747 65 10