Duraklarda sosyal mesafe ihlali

Çorlu'da sabah işe gitmek isteyen vatandaşlar, ayakta yolcu almanın yasaklanmasının ardından toplu taşıma araçlarına binmek için duraklarda yoğunluk oluştururken, sosyal mesafe kuralı da ihlal ediliyor.

Çorlu 3.11.2020 16:51:00 0
Duraklarda sosyal mesafe ihlali


Tekirdağ İl Hıfzıssıhha Kurulu, il genelinde koronavirüs vakalarının artması üzarine toplu taşıma araçlarında ayakta yolcu alınması uygulamasını kaldırdı. Çorlu'da özellikle sabah saatlerinde vatandaşlar işlerine gidebilmek için otobüs ve minibüs duraklarında yoğun bir kalabalık oluşturuyor. Araca binmek için birbirleriyle yarışan vatandaşların sosyal mesafe kurallarına da uymadığı görülüyor.

 

AYAKTAKİ YOLCU İNDİRİLDİ

 

Bir yolcunun, ayakta gitmek isteyerek otobüsten inmemesi üzerine otobüs şoförü polise haber verdi. Bölgeye gelen polis, ayakta bulunan ve araçtan inmek istemeyen yolcuyu otobüsten indirdi. Yolculardan Canan Türk, "Biz sabah erkenden duraklara geliyoruz. Burada ayakta yolcu almak yasak tamam, ama otobüsler de yetersiz kalıyor. Böylece işe geç kalıyoruz, çocuklarımız okullarına geç kalıyor" diye konuştu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10