Belediye, Ortacami Sokak'ı komple yeniliyor

Çökmeler nedeniyle artık tamir edilemediği için Süleymanpaşa'nın kanayan yaralarından biri haline gelen Ortacami Sokak, belediyenin başlattığı çalışmalarla yenileniyor. Tarihi Tekirdağ Valiliği yanÄ?

Süleymanpaşa 5.11.2020 12:55:00 0
Belediye, Ortacami Sokak

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yoğun bir tempoyla sürdürülen çalışmaları yerinde takip eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yapılması planlanan faaliyetleri yerinde planlayarak, bölge esnafı ve vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Yüksel, “Şehir merkezimizin kanayan yarası haline gelmiş bir sorununu daha ortadan kaldırıyoruz. Hepimizin malumu olduğu üzere; Tarihi Tekirdağ Valiliği binamızın yanındaki Orta Cami Sokakta yol ve yaya kaldırımları çökmeler nedeniyle artık tamir tutmuyor, bu nedenle de yenilenme çalışmalarının bir an önce yapılması gerekiyordu" dedi.

 

 

GECE DE ÇALIŞMA YAPILIYOR

 

Bölgenin çehresini değiştirecek yenileme işine başladıklarını aktaran Yüksel, "Sokak üzerinde gerçekleştirdiğimiz asfalt hazırlık çalışmalarını, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gece de sürdürüyoruz. Kısa sürede tamamlamayı hedeflediğimiz çalışmalar kapsamında sokağımızı baştan aşağı yenileyerek, şehrimize yakışır hale dönüştüreceğiz. Şimdiden Süleymanpaşa’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kaydetti.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10