Çetin: Pınar bulvarında peyzaj çalışmalarına ağırlık verdik

Sıcak asfalt ve yaya kaldırımı çalışmalarının tamamlandığı Pınar Bulvarı'nda peyzaj çalışmaları Kapaklı Belediyesi yetkilileri tarafından sürdürülüyor. Çalışmalar kap

Kapaklı 5.11.2020 16:27:00 0
Çetin: Pınar bulvarında peyzaj çalışmalarına ağırlık verdik

Kapaklı’nın önemli güzergahlarından biri olan Pınar Bulvarı’nda yenileme çalışmaları devam ediyor. İki katmanlı gerçekleştirilen sıcak asfalt ve geniş yaya kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından bulvarda yeşillendirme çalışmaları hız kazandı.

 

180 ADET SAKSI İÇİNDE DEFNE AĞACI YERLEŞTİRİLİYOR

 

Peyzaj çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Asfalt ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekiplerimiz peyzaj çalışmalarına hız verdi. Bulvarın her iki tarafına toplamda 180 adet olacak şekilde atölyelerimizde ürettiğimiz saksılar içinde defne ağaçları yerleştiriliyor. Bank ve çöp kovalarımızı da koyacağız. Yeşiliyle, aydınlatmasıyla ve cephe giydirmeleriyle Pınar Bulvarımız kentimize yakışır estetik ve modern bir görünüme kavuşacak. Pınar Bulvarı’ndaki çalışmalarımızın tamamlanmasıyla hayal ettiklerimizi gerçekleştirmiş olacağız” diye konuştu.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10