Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler maske dağıttı

Ülke genelinde artan koronavirüs sebebi ile Çerkezköy Lise Genç Fenerbahçeliler ve Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler ANGELS tarafından Çerkezköy ilçe genelinde farkındalık yaratmak amacıyla maske dağÄ

9.11.2020 14:17:00 0
Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler maske dağıttı

Tüm dünyayı ve ülkemizi de tehdit eden Koronavirüs salgını, Çerkezköy’de önlemlerle en az hasarla atlatılmaya çalışılırken sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ile Çerkezköy Lise Genç Fenerbahçeliler ve Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler ANGELS ilçe genelinde maske dağıttı.

 

MUTLAKA MASKE TAKALIM

 

Çerkezköy Lise Genç Fenerbahçeliler ve Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler ANGELS üyeleri yaptıkları açıklamada “ Bugün ilçe merkezinde maske dağıtıyoruz. Sosyal farkındalık yaratmak istedik. Özellikle dünya ve ülke olarak zor bir dönemden geçerken bu çalışmalarımıza hız verdik. İlerleyen zamanda bu çalışmalarımız devam edecektir. Mutlaka dışarı çıkarken maske kullanmaya özen gösterelim. Olabildiği kadar sosyal mesafeyi koruyalım. Ellerimizi gün içerisinde sık sık sabunlu suyla yıkayalım. İşimiz yoksa da olabildiği kadar dışarıya çıkmayalım. İnşallah kısa zamanda eski günlük yaşamımıza geri döneceğiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10