Albayrak: Çevre ve iklime saygılı projelere imza atıyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından iklim değişikliğine bağlı su kaynaklarının yönetimi ile ilgili hazırlanacak olan projelerin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuÅ?

Tekirdağ 12.11.2020 16:22:00 0
Albayrak: Çevre ve iklime saygılı projelere imza atıyoruz

 

İklim Değişikliğine Uyum Hibe Programı (CCAGP) teklif çağrısı kapsamında; Tekirdağ'da iklim değişimine bağlı yaşanacak doğal afetlerin etkilerini azaltmak ve önlemek, doğal afet yönetimi için tehdit ve risklerin belirlenmesi ve müdahale mekanizmalarının geliştirilmesi amacıyla iklim değişikliğine bağlı su kaynaklarının yönetimi ile ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediyesince hazırlanacak projelerin değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda, Tarımsal Hizmetler Dairesi Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Nilgün Erkmen tarafından konu ile ilgili sunum gerçekleştirildi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonun'da gerçekleşen değerlendirme toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Atabey Baytöre, Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Alpaslan Kurtoğlu ve daire başkanları katıldı. Toplantıda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çevre ve iklime saygılı projelere imza atıyoruz. İklim değişikliğine bağlı su kaynaklarının yönetimi ile ilgili proje üretimi konusunda üzerimize düşeni yapıyoruz. Son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Çalışmalarımız devam edecek" dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10