Albayrak, muhtarları dinledi

Mahallelerin sorunlarının tespiti ve çözüm önerilerinin ele alınması amacıyla muhtarlarla toplantılar düzenleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara'da muhtarları dinledi. Malk

Malkara 17.11.2020 14:52:00 0
Albayrak, muhtarları dinledi

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediye Meclis Salonu'nda muhtarlarla gruplar halinde bir araya gelerek, mahallelerin genel durumu hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, İYİ Parti Malkara İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçıl, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Sertaç Balyemez, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük, Ersin Kaçar, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay ve TESKİ Malkara Şube Müdürü Nazmi Sağdıç da katıldı.

 

MUHTARLAR SORUNLARINI ANLATTI

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Yurdakul, mahalle muhtarlarına Büyükşehir Belediyesi’nin, TESKİ’nin ve Malkara Belediyesi’nin ilçede yaptığı çalışmalar ve hayata geçirmeyi düşündükleri projeler hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıp, fikir alışverişinde bulundular. Toplantıda konuşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Muhtarlarımız bizim mahallelerimizdeki gözümüz kulağımız halkımızla aramızdaki köprümüz. Bizim için görüşleriniz ve gözlemleriniz çok önemli. Bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sizlerin desteğiyle ilçemizi ve mahallelerimizi daha yaşanabilir kılmak amacıyla mahallelerimize çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Sohbet eşliğinde geçen toplantılarda mahalle muhtarları, Albayrak'a ve Yurdakul’a mahallelerinde yaşanan sorunları aktarıp, taleplerini ilettiler. Muhtarlar, sorunlarının ve taleplerinin çözüme kavuşması için önerilerde bulundu.

 

ALBAYRAK: KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise yaptığı değerlendirmede, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, mahalle muhtarlarımıza büyük önem veriyoruz. Kentimizin hizmet ihtiyacının doğru belirlenmesi noktasında muhtarlarımızla sürekli olarak istişare halindeyiz. Muhtarlarımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda çalışmalarımızı yönlendirme fırsatı buluyoruz. Bizler şehrimiz ve vatandaşlarımız için daima kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kaydetti.

 

TOPLANTIYA KATILAN MUHTARLAR

 

Toplantıya; Malkara ilçesine bağlı Hemit, Kürtüllü, Yılanlı, Pirinççeşme, Bayramtepe, Davuteli, Dolu, Doğanköy, Mestanlar, Şahin, Bağpınar, Çınaraltı, Güneşli, Tekkeköy, Demircili, Kozyörük, Karacagür, Sarıyer, Yörücek, Kiremitlik, Batkın, İbrice, Sarnıç, Hacısungur, Gönence, İshakça, Karaiğdemir, Evrenbey, Vakıfiğdemir, Deliller, Ballısüle, Sırtbey, Müstecep, Alaybey, Çavuşköy, Kuyucu, Küçükhıdır, Ahievren, Kavakçeşme, İbribey, Karamurat, Yenice, Yörük, Kermeyan, Develi, Kalaycı, Esendik, Emirali, Aksakal, Ballı ve Çınarlıdere mahalle muhtarları katıldı.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10