Büyükşehire 5 yıldız belgesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılında Türkiye'de sadece birkaç belediyenin sahip olduğu Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı modelinde Mükemmellikte Yetkinlik 5 Yıldız Belgesi aldı. Belediyeden yapılan

Tekirdağ 19.11.2020 17:22:00 0
Büyükşehire 5 yıldız belgesi

Koronavirüs salgınının zorlayıcı etkilerinin her alanda hissedildiği 2020 yılında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Kurumsal Mükemmellik Şube Müdürlüğü koordinasyonunda oluşturulan verimli çalışma programı sayesinde bürokratik aksaklıklara mahal verilmeden hızlı bir şekilde kurumsal mükemmellik çalışmaları gerçekleştirildi ve başvuru dokümanı hazırlandı. Değerlendirme görüşmelerine 3.5 gün gibi kısa bir sürede, 77 toplantıda 160 personel ileçevrimiçi ortamda katılım sağlandı. Yoğun bir çalışma içerisinde geçen süreç, Mükemmellikte Yetkinlik 5 Yıldız Belgesinin alınmasıyla sonuçlandı.

 

BİRÇOK KONU DEĞERLENDİRMEYE TABİ TUTULDU

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamasında, "Avrupa Kalite Vakfı tarafından belirlenen standartların Türkiye Kalite Derneği’nce değerlendirildiği süreç kapsamında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin politika ve stratejileri, çalışanların bilgi birikimleri ve yetkinlikleri, çalışanlar ile kurum arasında diyalog, kurum dışı işbirliklerinin yönetilmesi, finansal kaynakların yönetimi, binalar, donanım, malzemelerin yönetimi ve vatandaşlara sunulanhizmetlerle ilgili performans göstergeleri gibi birçok konu değerlendirmeye tabi tutuldu" denildi.

 

ALBAYRAK, ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Salgın önlemleri nedeniyle Türkiye Kalite Derneği tarafından düzenlenen ödül töreni çevrimiçi ortamda yapıldı. Ödül töreninde açıklanan sonucu değerlendiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet kalite standardının Mükemmellikte Yetkinlik 5 Yıldız belgesine layık görülmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Albayrak, “Bu başarıyı elde etmemizde katkısı bulunan tüm Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Üstün performansta sınırın olmadığının bilinciyle hizmet kalitemizi her gün daha da yükseltmeye ve büyük ailemiz olarak gördüğümüz Tekirdağ halkına her alanda en iyi hizmeti verme ilkesiyle çalışmaya devam edeceğiz. Büyükşehir belediyemizin bu ödüle layık görülecek duruma gelmesi hem bizler hem de tüm kentimiz adına gurur verici” dedi.

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10