Çetin: Kapaklı için daha çok çalışacağız

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmaları değerlendiren

Kapaklı 19.11.2020 17:38:00 0
Çetin: Kapaklı için daha çok çalışacağız

Çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer “ İlçenin en yoğun olan caddesi Pınar Bulvarı’nda sıcak asfalt yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapılan modern aydınlatma direkleri montajının bitmesiyle peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmaları hız kazandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında bulvarda peyzaj için ayrılan alanlara emekçi kadınlarımız tarafından mevsimlik çiçekler dikildi.  Ferforje çit ile yapılan çevre düzenlemesi ile Pınar Bulvarı daha şık ve modern bir görünüme kavuşuyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ise kentimizin birçok farklı noktasında üst yapı ve alt yapı çalışması gerçekleştiriliyor. Hava durumuna göre gerçekleşen sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra kaldırım, bordür ve yağmur suyu hattı çalışmaları devam ediyor. Ekipler tarafından Bahçelievler Mahallesi Güvercin Sokak’ta yaya kaldırımı, Fatih Mahallesi’nde parke taş yol yapımı, Atatürk Mahallesi Saat Kulesi çevresinde yağmur suyu hattı yapımı, Pınarça Mahallesi’nde parke taş yol yapımı ile bordür taş çalışmaları ve Atatürk Mahallesi Toros Sokak beton yol yapımı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor” dedi.

 

 

'DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ'

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ‘İlçemiz genelindeki çalışmalar belediyemiz müdürlükleri tarafından hızlıca devam ediyor. Alt yapı ve üst yapıda sorunsuz bir Kapaklı için yağmur suyu hattı, sıcak asfalt, kaldırım ve bordür çalışmalarımız gerçekleştiriyoruz. Daha güzel ve daha yaşanabilir bir Kapaklı için daha çok çalışacağız.’diye konuştu.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10