Büyükşehir, ilçelerde yol çalışmalarını sürdürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, Çorlu'da Orion Kavşağı ve Cemal Gürsel Bulvarı'nda yol ya

Tekirdağ 20.11.2020 14:25:00 0
Büyükşehir, ilçelerde yol çalışmalarını sürdürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, Muratlı'nın Mustafa Kemal Bulvarı’nda başlattığı kavşak düzenleme ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Yol yapım ve düzenleme çalışmaları çerçevesinde Çorlu'da Orion Kavşağı’nda vatandaşların ulaşımlarını rahat bir şekilde sürdürebilmeleri ve trafiğin rahatlatılması için şerit ilavesi ve gerekli düzenlemeler yapıldı. Cemal Gürsel Bulvarı'nda ise yağmursuyu kanalı ile birlikte 4 şeritli bölünmüş yol ve yolun her iki tarafına kaldırımlar inşa edildi.

 

BİSİKLET YOLU VE YEŞİL ALANLAR YAPILACAK

 

Devam eden Ali Osman Çelebi Bulvarı'ndaki çalışmalar tamamlandığında yağmursuyu kanalı ile birlikte mevcut yol, dört şeritten altı şeride çıkartılmış olacak. Ayrıca yolun her iki tarafında park cepleri, kaldırım, bisiklet yolu ve yeşil alanlar yapılacak. Muratlı ilçesinin Mustafa Kemal Bulvarı’nda devam eden kaldırım ve kavşak düzenleme çalışması kapsamında ise şu ana dek 4 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Proje tamamlandığında toplamda 8 bin ton asfalt serimi gerçekleştirilmiş olacak. Öte yandan Muratlı Devlet Hastanesi'nin de içerisinde olduğu, Namık Kemal Üniversitesi Muratlı Meslek Yüksekokulu'na kadar vatandaşların güvenle ulaşabileceği yaya yolu yapılacak.

 

ALBAYRAK: TEKİRDAĞ'IN DÖRT BİR YANINDA HİZMET ÜRETİYORUZ

 

Tekirdağ il genelinde tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek teknik personelden bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Güzel Tekirdağ’ımızın dört bir yanında hizmet ve proje üretmeye devam ediyoruz. Güzel Tekirdağ’ımızı daha yaşanabilir bir kent yapma hedefiyle çıktığımız bu yolda, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak hizmet ve yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10