Çerkezköy Belediyesi'nden geri dönüşüme tam destek

Çerkezköy Belediyesi tarafından 'Elektronik Atık Toplama' kampanyası başlatıldı. Başlatılan 'Elektronik Atık Toplama' kampanyası ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay â

Çerkezköy 23.11.2020 16:54:00 0
Çerkezköy Belediyesi

“Elektronik atıklar çöp değildir” diyen Başkan Vahap Akay “Vatandaşlarımız ev ve iş yerlerinde bulunan elektronik atıkları 25 Aralık 2020 tarihine kadar Belediyemizin 444 88 59 numaralı telefonundan bizleri arayarak, ev ve iş yerlerine gelecek olan görevlilerimize veya Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan Atık Toplama Merkezimize teslim edebilirler” diye konuştu.

 

"DUYARLI OLMALARINI BEKLİYORUZ"

 

  Çerkezköy halkından geri dönüşüme katkıda bulunmalarını isteyen Akay “Vatandaşlarımız ev ve iş yerlerinde bulunan elektronik atıkları Belediyemiz görevlilerine teslim ederek geri dönüşüme destek verip, dünyanın geleceğine olumlu bir katkıda bulunabilirler. Tüm hemşehrilerimizden bu konuda çok duyarlı olmalarını, ev ve iş yerlerindeki elektronik atıkları (TV, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi, fırın vb.) Belediyemiz görevlilerini arayarak teslim etmelerini veya bizzat Küçük Sanayi Sitemiz içerisinde bulunan Atık Toplama Merkezimize getirerek, teslim etmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10