Süleymanpaşa'da dezenfeksiyon tüm gün sürüyor

Koronavirüs salgını ile mücadeleye 24 saat aralıksız devam eden Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, hafta sonu sabah saatlerinden gece geç saatlere kadar kentin neredeyse her noktasında dezenfeksiyon çalışması gerÃ

Süleymanpaşa 23.11.2020 18:07:00 0
Süleymanpaşa

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Sağlık İşleri Birimi'ne bağlı ekiplerce gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında, devlet hastaneleri ile Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi girişleri ve bahçeleri, çocuk parkları ve otobüs durakları başta olmak üzere, halkın yoğun olarak bulunduğu semt pazarları, ana arterler, meydanlar gibi bölgeler özel solüsyon içeren ekipmanlar ve araçlarla temizlendi.

 

"TÜM İMKANLARIMIZLA ÇALIŞIYORUZ"

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, salgına karşı tüm vatandaşları duyarlı olmaya çağırarak, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının yayılımında son dönemde yaşanan artış dolayısıyla, salgınla mücadele kapsamında yeni tedbir kararlarının uygulamaya geçildiği bir döneme giriyoruz. Belediye olarak tüm imkânlarımızla bu salgınla başa çıkabilmek için mücadelemizi sürdürüyor ve salgına karşı, şehrimizin dört bir yanında dezenfekte çalışmalarına devam ediyoruz" ifadelerini kaydetti.

 

"MECBUR DEĞİLSEK EVDEN ÇIKMAYALIM"

 

Kurumların alacakları tedbirlerin bir yere kadar etkili olabileceğinin altını çizen Başkan Yüksel, şöyle devam etti: "Salgının seyrini ancak ve ancak kişisel tedbirlerle değiştirebiliriz. Mecbur değilsek evlerimizden çıkmayalım, çıkacaksak, maskemizi ağız ve burnu tam kapatacak şekilde takalım, sosyal mesafeye ve insanlarla fiziksel temasta bulunmamaya özen gösterelim ve sık sık ellerimizi yıkayalım, yıkayamıyorsak dezenfekte edelim. Salgına karşı alınacak en önemli tedbirin; maske, mesafe ve temizlik olduğunu unutmayalım. Kurallara koşulsuz riayet edelim, salgına dur diyelim. Alacağımız kişisel ve kurumsal tedbirler ve Allah’ın izni ile en kısa sürede bu illeti şehrimizden ve ülkemizden def edeceğimize olan inancım tamdır” dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10