Ergene Kaymakamı Taşçı'dan ziyaretler

Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, ilçede görev yapan muhtarlar, yaşlı vatandaşlar ve işyerlerini ziyaret ederek, sorunları ve talepleri dinliyor. Misinli Mahalle Muhtarı Cumhur Çibuk'u ziyaret ederek, mahalle ha

Ergene 27.11.2020 16:46:00 0
Ergene Kaymakamı Taşçı

 

Kaymakan Taşçı, Ergene 1. OSB Müdürü Yasemin Artar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede ile birlikte OSB'de faaliyet gösteren bir madeni eşya fabrikasını da ziyaret etti. Ziyarette işletme yetkilileri Akif Acar, Sait Karabayır, Özkan Akbulut ve Mesut Genç, Kaymakam Taşçı'ya üretim aşamaları hakkında bilgi verdiler.

 

 

 

Öte yandan Taşçı, İlçe Emniyet Müdür Vekili  Barış Gökçearslan ile birlikte Ergene 2. OSB'de temizlik kağıdı ve mamulleri üretimi yapan bir firmayı da ziyaret etti. Firmanın yönetim kurulu başkanı Orhan Öğcü, yönetim kurulu başkan yardımcısı Celal Öğcü ve fabrika direktörü Gökben Kaya, Kaymakam Taşçı'ya tesisleri ve ürünleriyle ilgili bilgi verdiler. Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Ergene 1. OSB'de faaliyet gösteren bir boya baskı fabrikasını da ziyaret ederek, firma hakkında bilgi aldı.

 

 

 

 

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10