Vezneler hafta sonu mesai yaptı

Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergileri ile katı atık ücreti 2. tahsilat dönemi ödeme süreleri bugün mesai bitiminde sona eriyor. Çerkezköy Belediyesi vezneleri 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar günlerind

Çerkezköy 28.11.2020 15:39:00 0
Vezneler hafta sonu mesai yaptı

 

BUGÜN SON GÜN

 

Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, katı atık ücretinin 2. tahsilat dönemi taksit ödemeleri için bugün son gün. Ödemelerini son günlere bırakan vatandaşların ödeme yapmaları için Çerkezköy Belediyesi Emlak Müdürlüğü tahakkuk ve tahsilat vezneleri Cumartesi ve Pazar günü de tam gün hizmet verdi. Yetkililer, çok sayıda mükellefin emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergisi ödemek için geldiğini ifade etti.

 

NAKİT VEYA KREDİ KARTIYLA ÖDENEBİLİYOR

 

Yetkililer, “Vatandaşlarımız 30 Kasım Pazartesi günü mesai bitimine kadar emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksitlerini, TC kimlik numarası veya mükellef sicil numarası ile Çerkezköy Belediyesi hizmet binası, Büyükşehir Belediyesi hizmet binası içerisinde yer alan veznelere, nakit veya kredi kartı ile ödeyebileceklerdir” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10