Edirnespor'un evinde bileği bükülmüyor

Misli.com 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Edirnespor hafta sonunda evinde Belediye Derincespor'u konuk etti. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip

30.11.2020 10:39:00 0
Edirnespor

 

 

 

Edirne 25 Kasım Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Berkay Erdemir yönetirken, yardımcılıklarını ise Birkan Çanakçıoğlu, Musatfa Burak Dilitatlı, Sefa Can Meral yaptı. Edirnespor karşılaşmaya Cihan, Mehmet, Ferdi, Alperen, Mazlum, Oğuzhan, İlyas, Ümit, Enis, Berk, Ahmet kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Derince Belediyespor ise Yunus Emre, Tayfun, Sinan, Sercan, Muhammet, Doğancan, Rıdvan, Mehmet, Melih, Mehmet, Muhammed kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takımda galibiyet için çıktı. İlk dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip Edirnespor ileride Ahmet ile gol aradı. Konuk ekip Belediye Derincespor ise rakibinin gol için geldiği dakikalarda kontra ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde Edirnespor ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 65’inci dakikasında sahneye çıkan İlyas Sarı düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Edirnespor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Edirnespor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında sahneye çıkan Harun Özcan şık bir vuruş ile Edirnespor’u rahatlattı. Konuk ekip Belediye Derincespor uzatmaların yedinci dakikasında Doğancan ile bir gol bularak umutlandı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Edirnespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

 

 

 

EVİNDE BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

 

Edirnespor bu sezon evinde oynadığı 6 maçta da yenilgi yüzü görmezken bu maçlarda 5 galibiyet alırken sahadan 1 kere beraberlikle ayrıldı. Sarı kırmızılı ekip 11 haftada topladığı 19 puanla 4. Sırada yerini alırken, Belediye Derincespor ise topladığı 14 puanla 9. sırada bulunuyor. 

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10