HES kodu olmayanlar, Çerkezköy Center'a giremeyecek

Yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle AVM'lere girişte Hayat Eve Sığar (HES) kodu uygulaması hayata geçirildi. Bu doğrultuda Çerkezköy'de faaliyet gösteren Çer

Çerkezköy 1.12.2020 14:06:00 0
HES kodu olmayanlar, Çerkezköy Center

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki akşam toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin aldığı yeni tedbirler arasında bulunan "AVM’lere girişte çalışanlar ve müşteriler için HES kodu zorunluluğunun getirilmesi ve gerekli sorgulama yapıldıktan sonra herhangi bir olumsuzluğa rastlanmayan çalışan veya müşterinin AVM’ye kabul edilmesinin sağlanması" kararı hayata geçirilmeye başlandı.

 

 

FİRMALARA YAZI YAZILDI

 

Çerkezköy'ün tek AVM'si olan Çerkezköy Center'da, HES kodu uygulaması bugün başladı. Çerkezköy Center AVM Müdürü Bülent Yüksel tarafından AVM'de faaliyet gösteren mağazalara yapılan duyuruda, "İçişleri Bakanlığı'nın 30 Kasım 2020 tarihli yeni kısıtlama tedbirler genelgesinde; AVM'lere girişte müşteri ve çalışanlar için HES kodu alma ve bulundurma zorunluluğu getirilmiştir. Bu kapsamda AVM'ye gelen tüm çalışanlardan HES kodu talep edilecek, uygun olmayan çalışan personelin AVM'ye girişine müsaade edilmeyecektir. Uygulama 2 Aralık 2020 Çarşamba günü başlayacaktır. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim" ifadelerine yer verildi.

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10