Yeni yaşam alanları geliyor

Çerkezköy Belediyesi, kente yeni yaşam alanları kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kızılpınar Atatürk, Kızılpınar Namık Kemal ve Kızılpınar Gültepe mahallelerinde yapÄ

Çerkezköy 4.12.2020 16:14:00 0
Yeni yaşam alanları geliyor

 

Çerkezköy'ün Kızılpınar Atatürk Mahallesi Milli Sokak’ta 3 bin 780 metrekarelik alanda yer alan Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda çalışmalar tamamlanmak üzere. Burada incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar mahallemizde altyapı ve yol çalışmalarını tamamladıktan sonra söz verdiğimiz gibi üstyapı çalışmalarına da başladık. Kızılpınar Atatürk Mahallesi Milli Sokak üzerinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı, uzun süredir atıl durumdaydı. Parkımızı baştan aşağı yenileyerek Kızılpınar Atatürk Mahallesi sakinlerinin ve çocuklarımızın kullanımına açacağız” dedi.

 

 

FATİH SULTAN MEHMET PARKI YAKINDA AÇILACAK

 

 

Fatih Sultan Mehmet Parkı’nın toplam 3 bin 780 metrekare alana sahip olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Akay, “Çalışmalar kapsamında park içerisine bir adet mini basketbol sahası ve bir adet futbol sahası yaptık. Oturma alanları, yürüyüş alanları, koşu yolu, çocuk oyun alanları ve fitness alanı çalışmaları da tamamlanmak üzere. Çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayarak mahalle sakinlerimizin kullanımına sunacağız” şeklinde konuştu.

 

 

 

AYDIN SOKAK’A YENİ YAŞAM ALANI

 

Kızılpınar'ın çehresini değiştirecek olan bir diğer projenin Gültepe Mahallesi Aydın Sokak’ta devam ettiğini dile getiren Akay, “Aydın Sokak’ta bulunan 6 bin 315 metrekarelik yeşil alanda park yapım çalışmalarında da sona gelindi. İçerisinde spor alanları, yürüyüş alanları, çocuk oyun grupları, dinlenme alanları ve fitness gruplarının yer aldığı parkımızı da çok yakında Kızılpınar Gültepe Mahallesi sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Buradaki 6 bin 315 metrekarelik yeşil alanın 4 bin 179 metrekarelik kısmında park ve yeşil alan çalışması yapılıyor. Kalan 2 bin 136 metrekarelik alanda da Çerkezköy Belediyesi olarak çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarını gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kaydetti.

 

 

 

51. SOKAK’TA YENİ PARK YAPILIYOR

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dün son olarak Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi’nde 51. Sokak’ta devam eden park yapım çalışmalarını inceledi. Akay, burada yaptığı açıklamada, “Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi 51. Sokak’ta bulunan 4 bin 95 metrekarelik alanda da yeni park yapımını tamamlamak üzereyiz. Buradaki parkımızda da futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, fitness alanı, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, peyzaj düzenlemeleri tamamlanmak üzere. 51. Sokak’taki parkımızı da çok kısa bir süre içinde tamamlayarak Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi sakinlerimizin kullanımına açacağız” diye konuştu.

 

 

Haber/Hasret KABAK


0282 726 91 91
0282 747 65 10