Ergene'de otobüs durakları yenileniyor

İlçeyi modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi, otobüs duraklarını yenilemeye başladı. Son olarak, Ulaş Mahallesi'nde yer alan Şampiyon Durağı yenis

Ergene 6.12.2020 16:35:00 0
Ergene

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalarla ilçenin görünümünü yeniliyor. Ergene Belediyesi ekipleri, pandemi ile mücadele çalışmalarının yanı sıra ilçenin yol sorununu ortadan kaldırmak için yol çalışmalarını da sürdürüyor. Ekipler diğer yandan ise eskiyen ve yıpranan otobüs durakları ile işçilerin servis bekleme alanlarını kış şartlarını da göz önüne alarak yenileri ile değiştirmeye başladı.

 

ŞAMPİYON DURAĞI YENİLENDİ

 

Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait atölyede belediye imkanları ile üretilen otobüs durakları, eskidiği gerekçesi ile sökülen durakların yerine monte ediliyor. Son olarak Ulaş Mahallesi’nde E-5 Karayolu üzerinde bulunan ve halk arasında Şampiyon Durağı olarak bilinen durak, Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yenilendi. Yenileme ve durak imalatlarına ilişkin çalışmaların önümüzdeki günlerde de devam edeceği ve Ergene’nin çeşitli mahallelerinde ihtiyaç halinde durak yenilemelerinin yapılacağı belirtildi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10