NKÜ BESYO akademik kurul toplantısı yapıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz dönemi akademik kurulu, pandemi koşulları nedeniyle online platformda, Rektör Prof. Dr. MÃ

Tekirdağ 6.12.2020 16:54:00 0
NKÜ BESYO akademik kurul toplantısı yapıldı

BESYO'nun akademik kurul toplantısına NKÜ Rektörü Şahin'in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent Eker ve Prof Dr. Yılmaz Çakıcı, BESYO Müdürü Doç. Dr. İlker Özmutlu ile yüksekokulun akademik personeli katıldı. 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz dönemi akademik kurul toplantısı Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İlker Özmutlu'nun sunumuyla başladı. Özmutlu, okulun tanıtımı, eğitim öğretim sürecindeki genel durumu, uzaktan eğitimin sürdürülme koşulları, yürütülen sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi verdi.

 

"TÜM PERSONEL SÜRECE KATKI SUNMALI"

 

Daha sonra söz alan NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, şunları söyledi: “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz gibi yüzde 80’i uygulamaya yönelik birimlerimiz maalesef pandemi ile 23 Mart’tan itibaren zor bir sürece girdi. Hakikaten bölümlerimiz gayet iyi bir şekilde süreci yürüterek çalışmalarını sürdürüyorlar. Üniversitelerin birbirleriyle yarıştığı rekabet ortamında kendimize yer bulmamız için daha çok tercih edilebilir bir üniversite olmamız için kalite ve akreditasyonu önemsiyoruz. Yalnızca birim yöneticileri değil; tüm personelin bu konuda katkı vermesini bekliyoruz. Üniversitemizin bulunduğundan daha üst seviyelere çıkması için bütün potansiyellere sahibiz. Bu bağlamda bizlerin üzerine düşen görev neyse yönetim olarak yapmaya hazırız. Üniversitemizi daha üst sıralara taşıyabilmek için bilimsel yayın, projeler, patent ve fikri mülkiyet noktasında bizlere yardımcı olmanızı bekliyoruz.”Toplantı, yapılan konuşmaların ardından Rektör Şahin ile yüksekokul öğretim elemanlarının karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu bölüm ile devam etti.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10