Hüseyin Çolakoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Yeniçiftlik'teki evinde bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Çerkezköy'ün tanınan simalarından ve 1911 Çerkezköyspor eski başkanlarından Hüseyin Çolakoğlu, İkindi nam

Çerkezköy 9.12.2020 17:21:00 0
Hüseyin Çolakoğlu son yolculuğuna uğurlandı

 

Pandemi nedeniyle Marmaraereğlisi’ne bağlı Yeniçiftlik mahallesinde yazlığında yaşayan 63 yaşındaki Hüseyin Çolakoğlu bu sabah kalp krizi geçirdi. Ailesinin haber vermesi üzerine ambulansla Marmaraereğlisi Hastanesi'ne kaldırılan iki çocuk babası Çolakoğlu, burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

İki çocuk babası 63 yaşındaki Hüseyin Çolakoğlu için Çerkezköy Osmanlı Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye; AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Karaca, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Hüseyin Bahar, 1911 Çerkezköyspor yönetimi, iş adamları, esnaflar ile Çolakoğlu ailesinin yakınları katıldı. Çolakoğlu kılınan cenaze namazının ardından dualarla ve gözyaşları arasında İstasyon Mezarlığı'na defnedildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10