Esnafa siftah parası: Kapı kapı dolaşıp zarf bırakıyorlar

Saadet Partisi Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanlığınca yürütülen "Siftah bizden bereket Allah'tan" isimli çalışma kapsamında Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik kolları

Çerkezköy 9.12.2020 18:05:00 0
Esnafa siftah parası: Kapı kapı dolaşıp zarf bırakıyorlar

 

 

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları, sabah namazının ardından esnafların dükkanlarını kapı kapı dolaşıp zar içinde siftah parası bırakıyor.

 

"ESNAFIMIZI DESTEKLEMELİYİZ"

 

İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcı Abdussamet Ayhan, pandemi nedeniyle yaşanan bu zor süreçte esnafın sıkıntılı günler geçirdiğini ve yerel esnafa destek olmak gerektiğini kaydetti. Ayhan, "İyi ve kötü günlerimizde bizim yanımızda esnafımız var. Bugünlerde de biz esnafımızı desteklemeliyiz” diye konuştu.

 

"OLUMLU ETKİ YAPACAKTIR"

 

Ayhan, "Özellikle maddi sıkıntılarımızda desteğini gördüğümüz esnafımız pandemi sebebi ile sıkıntılı günler geçirmektedir. Yerel esnafa vereceğimiz destek ile ilçemizin de uzun vadede bütçeden alacağı pay noktasında olumlu etki yapacaktır. Aslında esnafa verilecek destek yine bize hizmet olarak dönecektir. Millet olarak el ve gönül birliği içinde aşamayacağımız hiçbir zorluk yoktur. Prof. Dr. Necmeddin Erbakan’ın “biz tarihin en şerefli milletiyiz” sözünü hatırlatarak bugüne dek nice büyük zorlukları birlik ve beraberlik içinde aşmış olan aziz milletimiz bu günleri de muhakkak aşacaktır. Bu bağlamda esnaflarımıza hayırlı işler , helal ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10