Kırklarelispor yükselişini sürdürdü: 3-0

Misli.com 2.Lig Kırmızı grupta zirve hesapları yapan Kırklarelispor evinde Etimesgut Belediyespor'u konuk etti. Maçın ilk devresini Görkem'in ayağından bulduğu golle önde tamamlayan Kırklarelispor ikinc

13.12.2020 18:22:00 0
Kırklarelispor yükselişini sürdürdü: 3-0

Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Özgür Reha Alıcı yönetti. Ev sahibi ekip Kırklarelispor karşılaşmaya Umut, Serkan, İbrahim, Hamza, Serkan, Davut, Berkan, Emre, Yunus Emre, Ersel, Görkem ve Mert Sinan kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Etimesgut Belediyespor ise Özkan, Burcak, Batuhan, Mehmet, Halil, Erdi, Yasin, Recep, Alim Ahmet, İbrahim ilk onbiri ile çıktı.  

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kırklarelispor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede galibiyet golünü aradı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Kırklarelispor karşılaşmanın 33’üncü dakikasında golü buldu. Sağ kanatan gelişen atakta topla buluşan Görkem şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek ev sahibi ekip Kırklarelispor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Kırklarelispor ilerleyen bölümlerde ikinci gol için yüklenirken, konuk ekip ise beraberlik golünü aradı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kırklarelispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanıni ikinci devresine Kırklarelispor hızlı giriş yaptı. Gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Yunus Emre düzgün vuruş ile farkı ikiye çıkardı. İkinci devrenin başında gelen golle birlikte konuk ekip Etimesgut Belediyespor oyun disiplininden koptu. 66’ıncı dakikada bu kez sahneye çıkan Görkem topu ağlara göndererek farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kırklarelispor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kırklarelispor bu galibiyet ile puanını 24 yaparak dördüncü sıradaki yerini korurken, Etimesgut Belediyespor ise 20 puanda kaldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10