Saray Belediyespor ilk mağlubiyetini aldı

Türkiye Basketbol 2.Liginde ilk haftayı farklı galibiyet ile geçen Saray Belediyespor Basketbol Takımı Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maç boyunca istediği oyunu

14.12.2020 14:07:00 0
Saray Belediyespor ilk mağlubiyetini aldı

Çorlu Spor Salonunda önceki gün oynanan karşılaşmayı Fırat Atar yönetirken, yardımcılıklarını Berki Peker ve Baran Avşar yaptı.

 

ÇORLU’DA OYNANDI

 

Saray Belediyepor Basketbol Takımı karşılaşmaya Uğur Arı, Lazgin Emre Özkanlı, Yiğit Aydın, Selahattin Yalçın, Can Kurt, Alperen Doğan, Gökay Sezer, Ömer Faruk Ülvan, Metincan Kart, Volkan Mehmet Saday, Metincan Kart, Ercan Yıldız Donat ve Bahuhan Bahçe kadrosu ile çıkarken, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor Basketbol Takımı ise İbrahim Gülşen, Arda Çete, Burak Yönder,l Berkay Gülek, Abdullah Cem Koçal, Yusuf Necip Seçen, Ömer Tayfun Karabey, Enver Enis Ekmen,l Zahid İsaoğlu, Dündar Yalvaç, Adnan Kapucu, Volkan İncekara kadrosu ile çıktı.

 

İLK PERİYODU MAĞLUP TAMAMLADI

 

Maça galibiyet parolası ile başlayan Saray Belediyespor Basteblo Takımı ilk dakikalardan itibaren rakip potada hızlı hücumlar gerçekleştirmeye çalıştı. Alperen ve Gökay ile sayılar bulan Saray Belediyespor karşısında konuk ekip Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor ise Ömer Tayfun ve Enver Enis ile cevap verdi. Karşılaşmanın ilk periyodu ise konuk ekip Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor’un 23-19’luk üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

FARK AÇILDI

 

Karşılaşmanın ikinci periyodunda konuk ekip Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor hızlı hücumlarla aradaki sayı farkını açtı. Saray Belediyespor ise bu periyotta rakibi karşısında varlık gösteremedi. Aradaki sayı farkını açarak skoru çift hanelere çıkartan konuk ekip Saray Belediyespror’a kolay sayı şansı verdi. Bu periyotta rakibine 26-12’lik üstünlük kuran Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor ilk devreyi 49-31 üstün tamamladı.

 

SARAY BELEDİYESPOR TOPARLANDI

 

İkinci periyotta varlık gösteremeyen Saray Belediyespor üçüncü periyotta toparlanarak farkı indirmeye çalıştı. Hızlı hücumlardan boş dönmeyen Saray Belediyespor farkı 12 sayıya kadar düşürdü. Periyodun sonlarına doğru yeniden toparlanan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor sayılar bularak farkı korumayı bildi. Bu periyotta Saray Belediyespor 17 sayı atarken, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor ise 15 sayı kaydetti. Periyotta Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor’un 64-48 üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

FARKLI MAĞLUP OLDU

 

Karşılaşmanın final periyoduna 16 sayılık üstünlük ile giren konuk ekip Erzurum Büyükşehir Belediyespor aradaki sayı farkını korumayı bildi. Saray Belediyespor ise bulduğu sayılarla oyunda kalmaya çalıştı. Bu periyotta Saray Belediyespor 18, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor ise 17 sayı kaydetti. Karşılaşmada konuk ekibin 81-66’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmada Saray Belediyespor Gençlikspor’da Abdullah 15 sayı atarken, Ömer Tayfun 13,Berkay ve Volkan 9 , İbrahim 8,Enver 7, Yusuf 3,Burak 3, Arda ise iki sayı attı. Ev sahibi Saray Belediyespor’da ise Alperen 15, Selahattin 11,Gökay 8, Uğur 7, Yiğit 6, Volkan 5,Batuhan, Metincan Ömer,Lazgin Emre ikişer sayı kaydetti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10