Albayrak: Kuzey yolu projesi Çorlu'yu rahatlatacak

Çorlu'nun trafiğini rahatlatacak projelerden olan kuzey yolu projesiyle ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında, Çorlu

Çorlu 16.12.2020 17:29:00 0
Albayrak: Kuzey yolu projesi Çorlu

Kent trafiğinin rahatlatılması amacıyla hayata geçirilecek olan "Çorlu Kuzey Yolu" projesiyle ilgili değerlendirme toplantısı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı. Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Çorlu'nun kuzeyinde, doğudan batıya sağlanacak ulaşımla kent trafiği rahatlatılmış olacak. Bu kapsamda 1 Kasım Caddesi'nden Dumlupınar Caddesi'ne, daha sonra Halit Ziya Uşaklıgil ve ardından Fatih Caddesi'ne bağlantı yapılacak ve Çorlu'ya alternatif bir yol kazandırılmış olacak.

 

"YATIRIMLARA DEVAM EDECEĞİZ"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, projeyle ilgili yaptığı değerlendirmede, Çorlu'nun trafik yoğunluğunu azaltacak, vatandaşlara daha konforlu bir ulaşım imkanı sağlayacak ve şehir içi trafiğine alternatif bir yol kazandıracak kuzey yolu projesi için çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Çorlu Belediye Başkanımız ve diğer yetkililer ile birlikte oldukça verimli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Halkımızın rahat ve güvenli ulaşım sağlayabilmeleri için bu alandaki hizmet ve yatırımlarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10