Erkeklere manikür ve pedikür hizmeti

Çerkezköy'de saç ve sakal kesimi için kuaföre giden erkekler, artık cilt bakımının yanı sıra manikür ve pedikür de yaptırıyor. Mesleğinde 25 yılı geride bırakan Mustafa Dülger, yıllar?

Çerkezköy 17.12.2020 14:43:00 0
Erkeklere manikür ve pedikür hizmeti

Kadınlar kadar erkeklerin de bakımına özen göstermesi nedeniyle Çerkezköy’de Natural Erkek Kuaförü'nde erkeklere saç ve sakal kesiminin yanı sıra manikür ve pedikür de yapılıyor. Mesleğinde 25 yılı geride bırakan Mustafa Dülger, yılların tecrübesine dayanarak yeniliklere kapılarını açtıklarını ifade etti.

 

BAKIMLI ERKEKLER ÇOĞALDI

 

Genelde kadınların bakımına özen gösterdiği bilinse de bakımlı erkeklerin de çoğaldığını kaydeden Dülger, "Müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için altyapı çalışması yaptık. Sonrasında daha geniş ve ferah bir mekanda bazı yenilikler yaparak işimize devam ettik. Yeni iş yerimizde eleman temin ederek manikür, pedikür hizmeti de vermeye başladık. Her çarşamba randevu sistemiyle erkek müşterilerimizin manikür, pedikür, tırnak bakımı, mantar tedavisini yapıyoruz. Erkeklere böyle bir imkan sağlayarak, kendilerine bakmalarını sağladık. Hizmetimizi pandemi koşullarında hijyenik ortamda gerçekleştiriyoruz. Talebe göre hizmeti haftada iki güne çıkarmayı hedefliyoruz. Hizmeti erkeklerimizin ayağına getirdik” diye konuştu.

 

"HİJYENİK ORTAMDA YAPIYORUZ"

 

El-Ayak Sağlığı Bakımı Uzmanı Arife Metin de "Cilt ve saç bakımı kadar önem taşıyan tırnak bakımı, hijyen açısından da oldukça önemlidir. Tırnaklarınızın bakımlı olması için en önemli etkenlerden biri düzenli kesimdir. Tırnak bakımında erkeklerde yanlış kesimler oluyor. Yanlış kesimler yaptıkları zaman da batımlar ve mantarlar oluyor. El ve ayak tırnaklarının daha bakımlı ve güzel görünmesini sağlayan bu hizmeti hijyenik ortamlarda yapıyoruz” ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10