Albayrak, Çerkezköy'deki çalışmaları inceledi

Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin Kapaklı ve Çerkezköy'de gerçekleştirdiği çalışmaları inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, personelden çalışmalarla ilgili bi

Çerkezköy 17.12.2020 18:34:00 0
Albayrak, Çerkezköy

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün sabah erken saatlerde başladığı program kapsamında ilk olarak Kapaklı'nın Erbay Caddesi'nde Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından devam eden altyapı çalışmalarını inceleyerek, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz'den çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Ardından Çerkezköy'e gelen Albayrak, Fevzipaşa Mahallesi'ndeki Yağmursuyu Şebeke inşaatında incelemeler yaptı. Başkan Albayrak, buradaki yol haritası ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ yöneticileriyle birlikte görüş alışverişinde bulundu.

 

"FEVZİPAŞA'DAKİ TAŞKIN SORUNU ÇÖZÜLECEK"

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede, "Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak vatandaşlarımız ve Tekirdağ'ımız için hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz. Kapaklı ilçemizin Erbay Caddesindeki altyapı çalışmalarımızı en yakın zamanda tamamlayacağız. Çerkezköy ilçemizdeki Yağmursuyu Şebeke hattı ise Fevzipaşa Mahallesi'nde uzun yıllardan beri yoğun yağışlarda yaşanan taşkın sorununu çözecektir. Ben tüm vatandaşlarımıza mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum" diye konuştu.

 

 

ASBEST BORULAR DEĞİŞTİRİLİYOR

 

Bu arada Kapaklı'nın Erbay Caddesi'nde TESKİ ve Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen altyapı çalışmaları kapsamında asbest boruların yerine 315'lik Hdpe borular ile yenilenen içme suyu hattı çalışmasının ardından, 1200 mm çapında betonarme boru ile yağmursuyu hattı ve iki koldan 300 mm çapında beton boru kanalizasyon hattı çalışması yapılıyor. Kapaklı ve Çerkezköy'deki incelemelerine Başkan Albayrak'a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil de eşlik etti.

 

Haber/Elif Zennure ŞİMŞEK


0282 726 91 91
0282 747 65 10