Tekirdağspor evinde Nazilli Belediyespor'a mağlup oldu

TFF 3.Lig 2.Grup 14.hafta karşılaşmasında Tekirdağspor evinde Nazilli Belediyespor'u konuk etti. Her iki takımında iyi bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmadan tek gollü galibiyet ile ayrılan konuk ekip Nazilli B

21.12.2020 11:08:00 0
Tekirdağspor evinde Nazilli Belediyespor

Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü saat 13.00’de oynanan karşılaşmayı Onur Bingöl yönetirken, yardımcılıklarını ise Aykut Küçük, Boran Turhan ve Tuğba Üçüncü yaptı.

 

TEKİRDAĞ’DA OYNANDI

 

Karşılaşmaya ev sahibi ekip Tekirdağspor Süleyman, Bülent, Samet, Hüseyin, Sercan, Doğukan, Ramazan, Enes, Uğur, Fatih ve Mehmet kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Nazilli Belediyespor ise Zekeriya, Tamer, Polat, Sefa, Selçuk, Zafer, Ufukhan, Bünyamin, Murat, Mert, Muhammer kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI

 

Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nda oynanan müsabaka orta saha mücadelesi şeklinde başladı. Rakip kalede ataklarını sıklaştıran Nazilli Belediyespor 31’nci dakikada duran topta ceza sahası içerisine sağdan yapılan ortada Tekirdağspor kalecisi Süleyman Aktaş’ın Polat’ı düşürmesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Murat Can, ayak içi düzgün bir vuruşla takımını 0-1 öne geçirdi. İlk yarı 1-0 Nazilli Belediyespor üstünlüğüyle tamamlandı.  

 

17 PUANDA KALDI

 

İkinci yarıya Nazilli ekibi, iyi başladı. 56’ncı dakikada savunmanın arkasına atılan uzun topta ceza sahası dışında kaleciyle karşı karşıya kalan Bünyamin’i düşüren Enes Şimşek, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Karşılaşmada hem mağlup durumda olan hemde on kişi kalan Tekirdağspor kalan dakikalarda ise beraberlik golünü aramaya çalıştı. Mehmet ve Fatih ile pozisyonlar bulmaya çalışan Tekirdağspor bir türlü beraberlik golünü bulamadı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Nazilli Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyet ile birlikte Nazilli Belediyespor puanını 22 yaparak ikinci sıradaki yerini korurken, 17 puanda kalan Tekirdağspor ise 11’inci sıraya geriledi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10