Yüksel, yol çalışmalarını inceledi

Kentte devam eden yol çalışmalarını inceleyerek ekiplerden bilgi alan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Ekiplerimiz Ergene halkına en iyi ve en güzel hizmeti vermek adına dur durak demeden Yeşiltepe Mahallesi

Ergene 21.12.2020 16:39:00 0
Yüksel, yol çalışmalarını inceledi

Sağlık Mahallesi Akbulut Sokak ve Marmaracık Mahallesi Aytepe Caddesi'ndeki beton yol çalışmaları, Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından tamamlandı. Ekipler, iki sokağın tamamlanmasının ardından Yeşiltepe Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde beton yol serimi ve Ege Caddesi'nde de beton yol öncesi malzeme serimi çalışmalarını sürdürüyor.

 

KAZIM KARABEKİR CADDESİ'NDE ÇALIŞMA BAŞLADI

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe Mahallesi Kazım Karabekir ve Ege caddelerinde gerçekleştirilen yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, “Umutla, sabırla ve emekle çıkılan yolda her zaman başarı vardır. Sağlık Mahallesi Akbulut sokağımızın ardından kısa bir süre önce Marmaracık Mahallesi Aytepe Caddesi'nde başlatmış olduğumuz beton yol serim çalışmamız da tamamlandı. Ekiplerimiz Ergene halkına en iyi ve en güzel hizmeti vermek adına dur durak demeden Yeşiltepe Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde beton yol serim çalışmalarına başladı. Ergene halkımız için var gücümüzle çalışmaya, verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

 

"AMACIMIZ EN İYİ HİZMETİ SUNMAK"

 

Bundan 6 yıl önce kurulan bir belediye olarak hiçbir ekipman ve malzeme olmadan yola çıktıklarını kaydeden Başkan Yüksel, şöyle devam etti: "Ergene Belediyesi'nin bu kısa sürede bünyesine kazandırmış olduğu iş makinaları, ekipmanlar ve malzemeler ile Ergene halkına beklemiş olduğu yol hizmetini en iyi şekilde veriyoruz. Yaptığımız yol çalışmalarımız ile Ergene’nin çehresini değiştirmeye, sokak ve caddelerimizi daha modern bir hale getiriyoruz. Tekirdağ’da, Türkiye’de parmakla gösterilen örnek belediyelerden biri olduk, bu başarıda en büyük pay halkımızın bize duyduğu inanç ve güvendir. Ergene Belediyesi olarak tek bir amacımız var o da her zaman Sevgi Kenti Ergenemize en iyi hizmeti sunmaktır.”

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10