NKÜ'de toplu sözleşme imzalandı

Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin'e makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette üniversitede çalışan

Tekirdağ 22.12.2020 15:31:00 0
NKÜ

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı, Genel Sekreter Murat Kamil Tırpancı, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Arabul, Öz Sağlık İş Sendikası Genel Sekreteri Halil Kayalı ile Yönetim Kurulu Üyeleri de bulundu. Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, misafirperverliğinden ötürü Prof. Dr. Mümin Şahin'e teşekkür etti. Rektör Şahin, fark gözetilmeksizin üniversite çalışanlarının bir aile olduğunu ifade ederek, çalışanların haklarının korunması için sendikaların sivil toplum kuruluşları içerisinde önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekti.

 

 

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

 

Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin’in katılımında gerçekleşen törende, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı ve Öz Sağlık İş Genel Başkanı Devlet Sert tarafından “17 Nolu Sağlık ve Sosyal Hizmetler İşkolundaki İşyerleri ve Eklentilerinde Çalışan İşçileri Kapsayacak İşletme Toplu İş Sözleşmesi” imzalandı. Rektör Şahin, işyerinde düzenli ve verimli çalışmayı sağlamak, işverenin ve işçilerin hak ve menfaatlerini dengelemek, karşılıklı iyi niyet ve güvenle iş barışını sağlamak amacıyla imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi. Program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10