Milli Eğitim personeline başarı belgesi

Pandemi döneminde dört bir koldan çalışan Milli Eğitim personeline başarı ödüllerini takdim eden Çerkezköy Kaymakamı Abban, "Burada eserlerini ve ürünlerini de gördüğümüz okullarımız

Çerkezköy 23.12.2020 14:40:00 0
Milli Eğitim personeline başarı belgesi

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve bağlı okul ile kurumlarda görevli personel ve öğretmenler, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen teşekkür belgelerini törenle aldı. Törende ayrıca emekliye ayrılan personele hizmet şeref belgeleri, "okulum temiz" belgeleri ve eTwinning Ulusal Kalite Etiketi de verildi. Çerkezköy Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen törene Kaymakam Atilla Selami Abban da katıldı.

 

ÜRETİMDE GÖREV ALANLARA BELGE

 

Törende, dünyayı ve Türkiye'yi tehdit eden Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele döneminde okul ve kurumlarda dezenfektan, maske ve siperlikli maske üretiminde görev alan idareci ve personele Kaymakam Atilla Selami Abban tarafından başarı belgesi verildi. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, törende yaptığı konuşmada, pandemi sürecinde görev alan Vefa Sosyal Destek gruplarında çeşitli görevler alan personele teşekkürlerini iletti.

 

"DÖRT BİR KOLDAN ÇALIŞTILAR"

 

Kolluk kuvvetlerinin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bu sürecin en büyük destekçisi olduğunu, çok sayıda ekip ve personelin bu görev için sevk edildiğini ve görevlerini başarı ile tamamladıklarını ifade eden Abban, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Aynı zamanda ilçemiz okul ve kurumları gecesini gündüzüne katarak dört bir koldan çalıştılar. Burada eserlerini ve ürünlerini de gördüğümüz okullarımız personellerini Kurtuluş savaşındaki mücadelede cephanelere kurşun yetiştirmeye çalışan, gecesini gündüzüne katan, yaşlısı genci, kadını erkeği ile mücedele eden insanlarımıza benzetiyorum. En zor zamanlarımızda hem kamu çalışanlarımıza hem de Vefa Sosyal Destek Grubu'nda çalışan arkadaşlarımıza maske üretim desteği ile yanımızda oldular. Siperlik üretiminde çeşitli branşlarda çalışan öğretmen ve idarecilerimiz ise siperlikli maske üreterek, cephede en ön safda çalışan arkadaşlarımıza destek oldular. Bugüne kadar yaptıkları çalışmalarda destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Şube Müdürümüze, Okul Müdürlerimiz, İdari görevlilerimiz, yardımcı destek personelimiz ve bizlere destek veren, Vefa Sosyal Destek Ekibi'nde görev alan, seyahat izin kurulu, maske üretim ekibi ve dezenfektan üretim ekibinde görevli değil gönüllü olarak görev alan tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum."

 

BAŞARI BELGELERİNİ KAYMAKAM ABBAN VERDİ

 

Cumhurbaşkanı, İçişleri Bakanı, Sağlık Bakanı ve kendilerine destek veren valiler ile idari teşkilata da teşekkür eden Abban, "İnşallah bugünlerin geçtiği rahata, huzura sağlığa kavuştuğumuz, milletçe göğsümüzü kabarttığımız büyük başarılar gösterdiğimiz dönemlere girilmesi temennisiyle hepinizi sevgiyle ve saygıyla kucaklıyorum" diye konuştu. Konuşmasının ardından Kaymakam Abban, personele başarı belgelerini takdim etti. 

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10