Albayrak, Çerkezköy'de incelemelerde bulundu

Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Çorlu ilçelerinde büyükşehir ve bağlı kuruluşu TESKİ'nin devam eden yatırım ve projelerini inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yetkililer

Çerkezköy 24.12.2020 16:39:00 0
Albayrak, Çerkezköy

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün sabahın erken saatlerinde mesaisine Saray'da başladı. İlk olarak Saray Kültür Merkezi inşaatında devam eden çalışmaları inceleyen Albayrak, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. Saray'ın Safaalan, Büyükyoncalı ve Küçükyoncalı mahallelerini de ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, vatandaşlarla sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu, talep ve önerileri dinledi.

 

 

FEVZİPAŞA'DAKİ YAĞMUR SUYU HATTI İNŞAATINI İNCELEDİ

 

Albayrak, daha sonra ise sırasıyla Kapaklı, Çerkezköy ve Çorlu ilçelerini ziyaret ederek çalışmaları inceledi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Tekirdağ il genelinde 11 ilçede de çalışmalarına aralıksız devam ettiğini ifade eden Albayrak, "İlçelerimizde devam eden yatırım ve projelerimizi yerinde inceleyerek çalışmaların son durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Kapaklı Erbay Caddesi'nde devam eden çalışmaları, Çerkezköy Fevzipaşa Caddesi'nde başlattığımız yağmur suyu hattı yapım çalışmalarını ve Çorlu'da Ali osman Çelebi Bulvarı'ndaki çalışmaları yerinde görüp, gerekli talimatları vererek bundan sonra devam edecek çalışmaların yol haritasını belirledik. Çalışmalarımızın tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı günler temenni ediyorum" ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10