Belediye Meydanı yeni yıl için süslendi

Çerkezköy Belediyesi, pandemi önlemleri çerçevesinde alınan sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen yeni yılın geldiğini Çerkezköylülere hissettirmek adına belediye meydanını ışıl ı

Çerkezköy 25.12.2020 17:12:00 0
Belediye Meydanı yeni yıl için süslendi

Çerkezköy Belediyesi, 2021 yılına sayılı günler kala, Cumhuriyet Meydanı’nı ve Altıyol Kavşağı’nı kendi öz kaynakları ile imal ettiği yeni yıl figürleri ile süsleyerek ışıklandırdı.

 

RENGARENK OLDU

 

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü Ekipleri, kendi öz kaynaklarımızın kullanılarak imal ettiği yeni yıl figürleri ile Cumhuriyet Meydanı’nın ve Altıyol Kavşağı’nı süsleyip, Belediye Binası önündeki ağaçları da rengarenk ledlerle ışıklandırdı. Yeni yıl öncesi belediye önünde konumlandırılan ışıklı geyik, karaca ve çamevler vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

 

SAĞLIKLI BİR YIL DİLİYORUM

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,” Sevinçleri, hüzünleri ile bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz. 2020 yılı pandemi nedeniyle ülkemiz açısından zor geçti. İnşallah 2021 yılı bütün bunlardan arınmış, herkes adına sağlıkla, sıhhatle, huzurla geçecek bir yıl olur. Ama en çok ihtiyacımız olan şey sağlık. İnşallah bu beladan kurtuluruz. Herkese sağlık sıhhat diliyorum” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10