Sendika seçimini kırmızı liste kazandı

Çerkezköy Belediyesi'nde yetkili sendika olan DİSK Genel İş'te işyeri temsilciliği seçimi yapıldı. 350'ye yakın işçinin oy kullandığı seçimde, yarışı 195 oyla kırmızı liste kazanırke

Çerkezköy 30.12.2020 16:17:00 0
Sendika seçimini kırmızı liste kazandı

Çerkezköy Belediyesi'nde yapılan işyeri temsilciliği seçimini İsmail Macit başkanlığındaki kırmızı liste kazandı. Belediyeye bağlı müdürlüklerde çalışan yaklaşık 350 kişinin oy kullandığı seçimi kazanan kırmızı listenin başkanı İsmail Macit, "Bizler emekleriyle ekmeklerini kazanan insanlarız. Her ne kadar belediyede çalışıyor olsak da işçiyiz, haklarımızın ve hakedişlerimizin sonuna kadar takipçisi olacağız" dedi.

 

"ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ"

 

Çerkezköy Belediyesi'ndeki çalışmalarının olumlu yönde ilerlemesine rağmen bazı eksiklerin olduğunu kaydeden İsmail Macit, "Önümüzdeki süreçte arkadaşlarımızın ihtiyaçlarının ve isteklerinin giderilmesi için temsilcilik olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bize güvenip oy veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Onların oylarına layık temsilcilik yapacağımızdan emin olsunlar" diye konuştu. Macit, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın işçilere maddi ve manevi anlamda destek olduğunu belirterek, "Sayın Akay'ın destekleri ile ona layık hizmet üreteceğiz. Eminiz ki Belediye Başkanımız Vahap Akay da biz çalışanlarının tüm hak ve hakedişlerini en iyi şekilde, dün olduğu gibi bugün ve yarın da verecektir" ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10