Rektör Şahin: 2021'de de adımızdan söz ettireceğiz

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajda, "Dünyada büyük değişim ve dönüşümlerin yaşandığı, pandemiye k

Tekirdağ 31.12.2020 15:26:00 0
Rektör Şahin: 2021

Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, pandemi sürecinde hayatın her alanında olduğu gibi eğitim-öğretim faaliyetlerini de etkileyen bir durumun yaşandığını kaydederek, "Sırf bu yüzden evlerimize kapanmak zorunda kaldık ve uzaktan öğretim faaliyetlerini devreye soktuk. Ufkunu dünya üniversitesi olma yolunda genişleten Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi de uzaktan eğitimdeki başarılı uygulamaları ile öncü rolü üstlenerek diğer kurumlara örnek teşkil etmiş; sınırlar ötesine ulaşan faaliyetleri ile öğrencileri ve ailelerinin takdirini kazanmıştır" dedi.

 

"NKÜ 2021'DE DE ADINDAN SÖZ ETTİRECEK"

 

NKÜ'nün 2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da ülkeye, bölgeye ve şehre hizmet etmeye; atılımlarını sürdürerek eğitim-öğretimde adından söz ettirmeye devam edeceğini ifade eden Şahin, "Başta, bu uğurda özveriyle çalışan personelimiz ve geleceğe umutla bakmamıza vesile olan sevgili öğrencilerimiz olmak üzere, tüm milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarken; yeni yılın tüm insanlara sağlık getirmesini, insanlığa güzel ahlakı yaşatarak kalplerde mutluluğu daim kılmasını dilerim" ifadelerini kaydetti.

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10