Çetintaş: Belediye başkanlığına aday olursam yüzde 55 oy alırım

İnternetten yayın yapan Klişe Tv'de Kadir Kıldıze ve Alper Karahan'ın konuğu olan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, yerel seçimlerde Çerkezköy Belediye Başkanlığı'na aday o

Çerkezköy 3.01.2021 18:14:00 0
Çetintaş: Belediye başkanlığına aday olursam yüzde 55 oy alırım

Online platformlarda yayın yapan Klişe Tv'de, Klişe Siyaset isimli programın 25'inci bölümüne AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş konuk oldu. Gazeteciler Kadir Kıldıze ve Alper Karahan'ın sunduğu programda soruları yanıtlayan AK Parti'li Çetintaş, siyasete 1992 yılında Doğru Yol Partisi'nde başladığını söyledi. 2005 yılında AK Parti'ye üye olduğunu belirten Çetintaş, "Bugüne kadar partinin çeşitli kademelerinde ve ilçe yönetimlerinde görev aldım. Son olarak da AK Parti ilçe başkanlığına seçildim" dedi.

 

"AKAY'IN 3 YILDAN SONRASI YOK HÜKMÜNDE"

 

AK Parti'li Kamil Çetintaş, Çerkezköy'ün en büyük sorununun ne olduğu yönündeki soruya verdiği yanıtta, "En büyük sorun diye bir şey yok. Sorunların hepsi halledilecektir. Buradan belediye başkanına da gitsin. Sadece ekonomiyi düzgün yönetmek, belediye bütçesini düzgün yönetmek önemlidir" diye yanıt verdi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın belediyedeki performansını beğenmediğini ifade eden Çetintaş, "İlk 3 yılını ayırıyorum, ondan sonrası benim için yok hükmünde" şeklinde konuştu.

 

"AKAY'IN ADAY OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM"

 

Çerkezköy belediye başkanı adayı olup olmayacağı yönündeki soruya verdiği yanıtta ise AK Parti'li Kamil Çetintaş, "İlçe başkanları potansiyel belediye başkan adayıdır. Ama bizim önümüzde 3 yıl var. 3 yıl sonra neler olacağını bugünden kestiremeyiz. Halkın teveccühü gerekiyor" dedi. Belediye başkanlığına aday olması durumunda seçimi kazanacağını iddia eden Çetintaş, "Bugünden tarihe not düşelim. Yüzde 55 oy alırım. Vahap Akay'ın bu dönem aday olacağını düşünmüyorum" şeklinde konuştu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın büyükşehir belediye başkanlığına mı aday olacağı yönündeki soruya ise AK Parti'li Kamil Çetintaş, gülümseyerek, "Bilemiyorum. O sorunun muhatabı ben değilim. Onu Vahap beye sormak gerekiyor" diye yanıt verdi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=hwoHhgYwZNU&t=1876s

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10