Albayrak, yıla ilçe ziyaretleriyle başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yeni yılın ilk mesai gününe 11 ilçe ziyareti ile başladı. Ziyaretlerine dün sabahın erken saatlerinde Naip Mahallesi ziyareti ile başlayan Albayrak, ilÃ?

Saray 4.01.2021 17:01:00 0
Albayrak, yıla ilçe ziyaretleriyle başladı

İlçe ziyaretlerinde belediye başkanları ile bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, proje ve yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tekirdağ'a duydukları hizmet aşkı ile çalışmalara devam ettiklerini belirten Albayrak, "Büyük umutlar ve mutlulukla başladığımız yeni yılın ilk mesaisini 11 ilçemize ayırdık. Şehrimize duyduğumuz hizmet aşkıyla bugün çalışmalarımızı 11 İlçemizde gerçekleştiriyoruz. Gün boyunca ilçelerimizde Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ve TESKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yapım çalışmaları devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlarımızı inceleyerek, durum değerlendirmesinde bulunduk, bundan sonraki çalışmalarımızın yol haritasını belirledik" dedi.

 

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve önerileri dinlediklerini kaydeden Başkan Albayrak, "Görüş alışverişinde bulunduk. Güzel Tekirdağ'ımıza duyduğumuz hizmet aşkı ve vatandaşlarımıza duyduğumuz sevginin verdiği güç ve enerjiyle 2021 yılında da tüm hızımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm hemşerilerime yeni yılda tekrardan sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim" diye konuştu. Albayrak, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Çerkezköy'de, Çerkezköy Belediyesi'nin 2021 yılı Ocak Dönemi olağan Meclis Toplantısı'na katıldı ve Meclis Üyelerine Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10