Vali Yıldırım, bisiklet fabrikasının temel atma törenine katıldı

Sektörünün önde gelen firmalarından Salcano Bisiklet'in Kırklareli'nde aldığı yatırım kararı sonrası kuracağı bisiklet fabrikasının temel atma töreni, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım v

Tekirdağ 5.01.2021 17:51:00 0
Vali Yıldırım, bisiklet fabrikasının temel atma törenine katıldı

Bisiklet fabrikasının temel atma töreninde konuşan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, bölgenin ve il ekonomisinin istihdamına büyük katkı sağlayacak bu yatırımda ili tercih eden Salcano Bisiklet firması yetkililerine tüm Kırklarelililer adına teşekkür etti. Vali Bilgin, Türkiye'nin sektöründe öncü firmalarını lojistik anlamda, hızlı tren, Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul Havalimanı ve Asyaport gibi kara, deniz ve hava ulaşımı ile büyük avantajları olan ildeki Organize Sanayi Bölgelerinde yatırımlarda bulunmaya davet etti.

 

 

HIZLI TREN PROJESİNİN ŞANTİYESİNİ GEZDİLER

 

Törenden sonra Tekiradağ Valisi Aziz Yıldırım ve Kırklareli Valisi Osman Bilgin, bölgenin en büyük ulaştırma projesi olan Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Hızlı Tren Projesi'nin Kırklareli sınırları içerisinde yer alan Büyükkarıştıran- Lüleburgaz-Babaeski istasyon şantiyelerini gezdiler. Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım yüklenici firma yetkililerinden devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10