Çerkezköy'de işçi duraklarının konforu ve sayısı artırılıyor

Çerkezköy'de işçi servislerinin ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı, yolcu hizmetlerinin temel unsurlarından biri olan duraklar bir yandan daha modern ve konforlu hale getirilirken diğer yandan da durakların sa

Çerkezköy 6.01.2021 17:14:00 0
Çerkezköy

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından, ilçe sakinlerinin daha konforlu ve daha güvenli yolculuk yapabilmesi amacıyla kentteki işçi duraklarının sayısı artırılıyor.

 

BUGÜNE KADAR 4 YENİ DURAK YAPILDI

 

İlçe genelinde vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için işçi duraklarının revize edildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Daha önce Çerkezköy Belediyesi tarafından Fevzipaşa ve Cumhuriyet mahallelerimizde bulunan işçi durakları modernize edilmişti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz de Kızılpınar-Çorlu Yolu üzerinde bir işçi durağı yapmıştı. Büyükşehir Belediyemiz şimdi de Bağlık Mahallesi Mimar Sinan Caddesi ile Kartal Sokak kesişiminde bir işçi durağı daha yaptı. Hava karardığında aydınlatma sistemlerinin devreye girdiği yeni duraklarımızda, kış aylarında ısıtma sistemleri de devreye girecek” diye konuştu.

 

DİĞER NOKTALARDA DA YAPILACAK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yeni durakların eskilere kıyasla daha geniş ve daha modern bir yapıya sahip olduklarına dikkat çekerek, “Daha önce Kızılpınar, Fevzipaşa ve Cumhuriyet mahallelerimizde vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz işçi duraklarımızın dördüncüsünü Bağlık Mahallesi sakinlerimizin kullanımına kazandırdık. Modern duraklarımızın benzerlerini, kentimizin diğer noktalarına da monte edeceğiz” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10